Пн-Пт: з 10:00 до 18:00

м. Одеса, вул. Середньофонтанська 19, оф. 314

Політика конфіденційності

1. Збір та використання персональних даних

Після заповнення форми на отримання новин Центру економічної стратегії, а також форми зворотного зв’язку, що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку Центром економічної стратегії своїх персональних та контактних даних. Центр економічної стратегії може зберігати інформацію про з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті.

Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про підприємництво”, “Про захист інформації в інформаційнотелекомунікаційних системах”, НД ТЗІ 2.5-010-03 “Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу”.

  1. Після заповнення форми на отримання новин Центру економічної стратегії.
  2. Після заповнення форми на отримання новин Центру економічної стратегії, а також форми зворотного зв’язку.
  3. Після заповнення форми на отримання новин Центру економічної.
2. Умови надання інформації (Disclaimer)

Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї політики, Ви можете зв’язатися з нами за адресою електронної пошти

Після заповнення форми на отримання новин Центру економічної стратегії, а також форми зворотного зв’язку, що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку Центром економічної стратегії своїх персональних та контактних даних. Центр економічної стратегії може зберігати інформацію про з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті.

  • Після заповнення форми на отримання новин Центру економічної стратегії.
  • Після заповнення форми на отримання новин Центру економічної стратегії, а також форми зворотного зв’язку.
  • Після заповнення форми на отримання новин Центру економічної.